Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja UAB “Lex Veritas” priklausančiai „Studija Mannaz“ interneto svetainės www.studijamannaz.eu, šioje svetainėjė veikiančios elektroninės parduotuvės ir naujienlaiškių siuntimo sistemos (toliau – Studija Mannaz ) ir Studija Mannaz kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 Studija Mannaz el.parduotuvėje arba naujienlaiškių sistemoje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad Studija Mannaz juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti savo paslaugas fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 Studija Mannaz vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2 Studija Mannaz gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas )renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti Jūsų paslaugų užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 Suderinti Jūsų atvykimo paslaugai gauti laiką ar apsilankymų grafiką;
2.2.4 spręsti problemas, susijusias su registraciją paslaugai gauti ir kt;
2.2.5 Siųsti naujausia vertinga informacija, tik jei Jus registravotės mūsų naujienlaiškių sistemoje;

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Registracijos duomenų  pateikimas

4.1 Jūs Studija Mannaz el. parduotuvės ar naujienlaiškių sistemos registracijos formoje turite pateikti visą, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis, arba anuliuoti Jūsų užsakymą el. parduotuvėje, arba apriboti Jūsų galimybes naudotis el. parduotuve.

5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu info@studijamannaz.eu

6. Slapukai (angl. cookies)

6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. „cookies“). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis Studija Mannaz interneto svetaine, el. parduotuve ir /arba naujienlaiškių sistemą sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

7. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

7.1 Studija Mannaz turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami savo interneto svetainėje.Tolimesnis naudojimasis mūsų svetainės paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums info@studijamannaz.eu

Šamaniška YIN jogos sesija

Balandžio 21 d. 12 val.

Studijoje OM, A. Vivulskio g. 41, Vilnius (KAIP RASTI)

vyko bendras Studijos Om ir Studijos Mannaz renginys:

Šamaniškos YIN jogos sesija,

kurioje parodėme, kaip kartų darnoje sąveikauja Rytų ir Šiaurės tradicijos.

Ypač lėta ir rami YIN joga suteikia progą veiksmui sukurti atsvarą ir atgauti emocinę pusiausvyrą per pauzę. Švelnumas, priėmimas ir minkštumas. Lėtumas, lankstumas ir intuicija – tai iniškos kokybės, kurias praktikuosime šioje YIN sesijoje.

Šamaniška jogos sesija nėra tiesiog meditacija. Tai pažintinė kelionė į savo asmenybę, savotiška akistata su savimi. Tai galimybė pasijusti gamtos ir visatos dalimi, taip pat galimybė pamatyti ir paleisti savo vidinius blokus, atskleisti savyje anksčiau nežinotus sugebėjimus, galimybė gauti vertingos informacijos apie savo praeitį ir ateitį ir dar daugiau tik jums skirtų dalykų. YIN jogos filosofija ir technika, kaip sąmoninga šamaniška sesija, gali tapti tikru jūsų dvasinio gyvenimo atradimu.

Grupinė Šamano sesija prie ąžuolo

Data: 2018 m balandžio 7 d

Vieta: Veigeliškių ąžuolas Kaip rasti

Grupinė Šamano sesija – tai ne tik meditacija gamtoje. Tai sąmoningas darbas su savimi, su savo pasąmone, su savo tikruoju Aš.

Šamanas padaro saugią aplinką, inicijuoja ir palaiko energetinį srautą, veda jus savęs pažinimo kelyje.

Visada buvome, esame ir busime mus supančios gamtos dalimi ir tik nuo mūsų priklauso, kiek gyliai nes sugebėsime tai suvokti.

Kaip gyliai pasinersime į Stichijų galias, kiek sugebėsime pasikrauti Gyvybės energijos ir išsivaduoti nuo mus veržiančių vidinių rėmų ir blokų.

 

 

 

Kada ir kiek daryti masažų?

Nuomonės apie masažus,  jų darymą yra labai skirtingos:

Kai kurie galvoja, kad reikia padaryti kuo daugiau masažų – bus geriau. NE FAKTAS. Geriau padaryti 2-3 kokybiškus masažus, nei 10 abejotinos kokybės, tačiau nupirktų „su akcija“.

Kai kas galvoja, kad masažus reikia daryti kai yra kažkokia problema ar skausmai. Ir TAIP ir NE. Aišku, kai yra problema – masažas, gimnastika, kinezioterapija, sportas, bet koks judėjimas yra būtini.

Mes rekomenduojame visiems darytis masažus profilaktikai, tam, kad:

  • gerai jaustumėtės;
  • neatsirastu skausmu;
  • netinkamu laiku neužspaustu ar nesurakintu juosmens;
  • galėtumėte laisvai ir nevaržomai judėti ne tik iki 30-ies metų, bet ir toliau.
  • visada atrodytumėte gražiai ir žvaliai;
  • būtumėte pilni energijos ir gerų emocijų.

Kai kurie galvoja, kad norint sulieknėti užteks 10-15 masažų. NEVISAI. Masažai padės pagrąžinti kūną, bet jie geriau veiks, jeigu Jus prie to paties:

  • sureguliuosite mitybą;
  • pradėsite sportuoti;
  • reguliariai rūpinsitės savo kūnų;
  • profilaktikai, baigus masažo kursą, bent vieną kartą į mėnesį (ar dažniau, priklausomai nuo kūno būklės) padarysit jums tinkantį masažą.

Su amžiumi mūsų kūnas reikalauja vis daugiau dėmesio. Ko anksčiau mes pradėsim rūpintis savimi, tuo ilgiau jausimės gerai ir busime sveiki!

Olga.

Jūros kriauklės – apsaugos amuletai.

Kriauklės namuose primena šiltus užjūrio šalys ir nuostabias atostogas. Tačiau tai dar ne viskas…
Šis gamtos kūrinys, pagal Feng Shui mokymą, gali padėti žmonėms kasdieniame gyvenime ar darbe.
Labai svarbu pasirinkti tinkamą kriauklę. Prietarai, susiję su kriauklėmis, gali prognozuoti, kaip gerus dalykus, taip ir ne visai.
Manoma, kad kriauklė turi tik neigiamą energiją, kurį liko iš numirusių moliuskų, todėl šis objektas nieko negali pritraukti, išskyrus ligas ir skausmus.

Norint sužinoti ka Jums gali atnešti kriauklė, reikia patikrinti kriauklės vidų: kai jis yra raudonas, greičiausiai moliuskai buvo iškapstytas ne geriausiu būdu (išvirtas vandenyje). Tokią kriauklė iš tikrųjų nieko gero atnešti negali.

Tačiau gyvenime moliuskai palieka savo namus patys, tokios kriauklės vidus bus šviesus, baltas. Šiuo atveju reikia ieškoti kriauklės, gautos taikiuoju būdų, kai moliuskas iš jos išėjo pats. Tokią kriauklė tikrai gali atnešti laimę. Pagal prietarą tokia kriauklė padėta ant darbinio stalo padės sėkmingai vystytis karjeroje, gerai uždirbti ir gauti gerų įvertinimų iš kolegų.

Galbūt tokie sugebėjimai jai priskiriami dėl to, kad, kažkada kriauklės buvo naudojamos vietoj pinigų, todėl jos buvo laikomos turto ir klestėjimo ženklu. Be to, žvejai darydavo iš kriauklių apsaugos amuletus, kurie turėjo apsaugoti juos atviroje jūroje nuo audrų ir jūrų blogio.

Dar žmonės tiki, kad kriauklė gali apsaugoti nuo žmonių – „energetinių vampyrų“. Kartais tokie žmonės net neįtaria, kad jie yra „vampyrai“. Jie tiesiog jaučiasi geriau, kai pasiginčija ar tiesiog kalbasi su žmogumi, kuris yra energetiškai silpnesnis. Taigi, apyrankė, pakabukas, pagaminti iš kriauklių, esantys šalia jūsų, nusilpnins vampyro galia ir jis negalės siurbti iš Jūsų energiją.

Labai gerbiamos kriauklės pas budistus. Jiems jie simbolizuoja naują gyvenimą, per juos galima išgirsti, ką sako pats Buda. Manoma, kad kriauklė yra „Žodis“, o juostos viduje yra laidininkai bendravimui su Visata.

Pailgos vytos kriauklės – sakralinis objektas Rytuose, nes jis yra susijęs su saulės judėjimu iš Rytų į Vakarus.
Ezoterikoje taip pat plačiai manoma, kad kriauklėje yra vaisingumo ir moteriškumo energija. Tai kilę iš to, kad tam tikrų rūšių kriauklėse auga perlai: šviesos ir skaistybės simbolis, nešantis nuoširdumą bei išminti.

Kai kurios Okeanijos salų gentys garbino kriauklės, manydamos, kad vienos iš jų (kosmoso kriauklė) tarnavo Didžiajai Dvasiai namais. Kuri vėliau sukūrė dangų ir žemę.

Teigiamas požiūris į kriauklė perėjo ir į krikščionybę, kur atvira kriauklė tapo keliautojų ženklu, geresnės kelionės, ateities tikėjimas.

Feng shui apie kriauklę.

Pagal Feng shui mokymą, viskas yra daug lengviau ir logiška. Moliuskai, kurių namai yra kriauklės, gyvena vandenyje. Vanduo – gyvybės šaltinis, išsivalymo simbolis.

Štai kodėl kriauklės kiniečiams yra suvenyrai, kurie duoda tik gera:
sėkmę;
turtus;
pagalba kelionėse;
naudingas pažintis;
kalbėjimo įgūdžius;
pagarba žmonėms;
šlovę ir kt.
Pasak „feng shui“ kriauklės namuose valo energiją, atnešant harmonija ir ramybė į šeima.

Užbaigiant aprašymus norime su Jumis pasidalinti, kad nuo šiol darome apsauginius amuletus-pakabukus iš kriauklių,

pakrautų Runomis ir stichijų galia.

Olga